Homeopatia

L’Homeopatia és eficaç i segura per al tractament de nombroses patologies tant malalties agudes com cròniques. Té com a objectius específics el benestar i la qualitat de vida del pacient i la seva curació utilitzant medicaments no agressius ni intrusius.

El tractament Homeopàtic s’utilitza com a complement en el tractament de la medicina convencional, i és adequat per a totes les edats i situacions, ja que s’utilitza tant en malalties agudes com en cròniques. El seu principal avantatge és que no produeix efectes secundaris i augmenta les defenses. Es segueix la pauta d’altres països europeus en què està integrat al seu sistema de salut (Alemanya, França, Suïssa, entre d’altres).

  • Tracta qualsevol patologia com: grips, refredats, migranyes, marejos, reumatisme, problemes menstruals o circulatoris, infeccions de repetició, al·lèrgies, rinitis, asma, bronquitis, insomni, ansietat, vertígens, depressió, estrès, etc.
  • És molt útil per a l’embaràs i el postpart.
  • Tractament de malalties recurrents en nens.
  • Regula i reforça el sistema immunitari co-ajudant a un augment de les defenses del pacient.
  • Millora la qualitat de vida dels pacients en les malalties cròniques i / o greus.
  • En alguns casos serveix per reduir els efectes secundaris d’altres fàrmacs.

homeopatia

Els nostres professionals:

Dra. Montserrat Assens Mampel

(Núm. Colegiado: 17.151)     

· Médico de Familia especializado en Homeopatia.
· Licenciada en Medicina y Cirugía por la Universidad de Barcelona (1981).
· Médico en formación del servicio de Medicina Interna, Hospital de Granollers (1981-1985).
· Médico Residente de guardia de Urgencias de Medicina Interna, Hospital de Granollers (1982-1985).
· Médico Medicina General, Institut Català de la Salut (1982-1989).
· Master de Acupuntura y Medicina Tradicional China. Escola d’Acupuntura del Hospital Sagrat Cor de Barcelona (1984-1985).
· Médico especialista en Medicina del Trabajo por la Universidad de Barcelona (1986).
· Post grado en Medicina Homeopática por la Academia Médico Homeopática de Barce-lona, «Basic Teaching Standards in Homoepathy» de la L.M.H.I. (1990-1993), homologado por la Universidad de Barcelona.
· Desde enero de 1994 Médico de Medicina General y Homeopatía del Hospital Fundació Nen Déu.
· Profesora de prácticas de médicos homeópatas del post grado de formación en Medicina Homeopática, en el Hospital Fundació Nen Déu, desde 1995.
· Profesora de los programas formativos para médicos homeópatas en la Academia Médico Homeopática de Barcelona desde 2003.
· Estancia profesional en el Hospital Homeopático de los Dres. Banerji en Kolkata (In-dia), año 2008. Aprendizaje y prácticas de utilización del Protocolo Banergi para el tratamiento de cáncer.