Notícies sobre el Centre Mèdic Nen Déu Tue, 04 Oct 2022 08:34:44 +0000 ca hourly 1 https://wordpress.org/?v=6.2 Osteopatia Orgànica https://centremedic.fundacionendeu.org/osteopatia-organica/ https://centremedic.fundacionendeu.org/osteopatia-organica/#respond Tue, 04 Oct 2022 08:34:44 +0000 https://centremedic.fundacionendeu.org/?p=13481 L’Osteopatia Orgànica entén l'ésser humà com un conjunt que actua de manera indivisible, per això es fonamenta en un profund coneixement anatòmic, fisiològic, energètic i en com interactuen les diferents parts de l'organisme, contemplant tant els aspectes físics, químics com els emocionals, gràcies a aquesta visió podem realitzar les correccions necessàries en les diferents estructures [...]

La entrada Osteopatia Orgànica se publicó primero en Centre Mèdic Nen Déu.

]]>
L’Osteopatia Orgànica entén l’ésser humà com un conjunt que actua de manera indivisible, per això es fonamenta en un profund coneixement anatòmic, fisiològic, energètic i en com interactuen les diferents parts de l’organisme, contemplant tant els aspectes físics, químics com els emocionals, gràcies a aquesta visió podem realitzar les correccions necessàries en les diferents estructures i teixits corporals, a la recerca d’una resposta d’autocuració, retornant així l’equilibri que el cos coneix.

 

Sistema osteo-articular: Gràcies a les tècniques osteopàtiques podem restablir qualsevol bloqueig vertebral i mal d’esquena com: torticoli, ciàtiques, lumbàlgies, dolors en membres superiors (espatlla, colze, mà/ canell) o inferiors (genoll, peu/turmell).

 

Sistema crani-sacral: Gràcies a aquest tipus de teràpia podem millorar problemes tipus: marejos/vertigen, migranyes, otitis, tinnitus, sinusitis, bruxisme, problemes ATM (Articulació Temporomandibular).

 

Sistema orgànic: Amb aquest tractament podem influir positivament amb les alteracions fisiològiques ocasionades en el nostre cos, tipus: colitis, restrenyiment, dolors menstruals, problemes gàstrics, alteracions hormonals, insuficiències i ptosis orgàniques, dificultats respiratòries, angoixa, fatiga, ansietat.

La entrada Osteopatia Orgànica se publicó primero en Centre Mèdic Nen Déu.

]]>
https://centremedic.fundacionendeu.org/osteopatia-organica/feed/ 0
Mesures de seguretat al Centre Mèdic Nen Déu https://centremedic.fundacionendeu.org/mesures-seguretat-covid/ https://centremedic.fundacionendeu.org/mesures-seguretat-covid/#respond Wed, 17 Jun 2020 08:42:48 +0000 https://centremedic.fundacionendeu.org/?p=12340 1 En arribar al centre es confirma el bon estat de salut del pacient a través d'un qüestionari específic per a covid-19 que ja s'haurà realitzat en demanar la cita, i de tots nosaltres, i es pren la temperatura juntament amb el rentat de mans. 2 En les recepcions s'han instal·lat [...]

La entrada Mesures de seguretat al Centre Mèdic Nen Déu se publicó primero en Centre Mèdic Nen Déu.

]]>

1

En arribar al centre es confirma el bon estat de salut del pacient a través d’un qüestionari específic per a covid-19 que ja s’haurà realitzat en demanar la cita, i de tots nosaltres, i es pren la temperatura juntament amb el rentat de mans.

2

En les recepcions s’han instal·lat pantalles protectores per a mantenir la distància. A més s’ha establert una línia a terra per tal de mantenir la distància de seguretat a l’hora d’entrar i sortir del centre.

3

Tots els treballadors disposen d’equips de protecció individuals (ulleres protectores, bates, pantalles facials, guants). L’ús de mascaretes és obligatori per a tots.

4

En les consultes disposem de generadors d’Ozó per a eliminar els bacteris i netejar l’ambient.

5

Es controla, per part del nostre personal, l’aforament de les sales d’espera, el nostre jardí i les recepcions, augmentat el temps entre les visites programades.

6

En les diferents parts del centre, hi ha cartells o pictogrames que ajuden a recordar les recomanacions.

7

S’han revisat tots els protocols específics establerts i guies de treball per al personal que fa les tasques de desinfecció i neteja seguint un control rigorós per part de la Direcció Mèdica.

8

Tot el personal ha estat format amb cursos especialitzats per al bon funcionament de les mesures de seguretat establertes.

9

El pacient ha d’acudir amb un sol acompanyant i ha d’entrar sol a la visita.

10

Es recomana el pagament amb Targeta de crèdit o transferència.

La entrada Mesures de seguretat al Centre Mèdic Nen Déu se publicó primero en Centre Mèdic Nen Déu.

]]>
https://centremedic.fundacionendeu.org/mesures-seguretat-covid/feed/ 0
Presidenta de la Societat Espanyola d’Odonto-Estomatologia https://centremedic.fundacionendeu.org/presidenta-de-la-societat-espanyola-dodonto-estomatologia/ https://centremedic.fundacionendeu.org/presidenta-de-la-societat-espanyola-dodonto-estomatologia/#respond Fri, 24 Jan 2020 13:41:06 +0000 https://centremedic.fundacionendeu.org/?p=11921 👩‍⚕🥇 Felicitem la Directora del nostre Centre Mèdic Nen Déu, la Doctora Mª José Giménez com la nova Presidenta de la Societat Espanyola d'Odonto-Estomatologia SEOENE per a Pacients amb Necessitats Especials. És un orgull comptar amb la seva experiència i professionalitat al nostre Centre Mèdic!

La entrada Presidenta de la Societat Espanyola d’Odonto-Estomatologia se publicó primero en Centre Mèdic Nen Déu.

]]>

👩⚕🥇 Felicitem la Directora del nostre Centre Mèdic Nen Déu, la Doctora Mª José Giménez com la nova Presidenta de la Societat Espanyola d’Odonto-Estomatologia SEOENE per a Pacients amb Necessitats Especials.

És un orgull comptar amb la seva experiència i professionalitat al nostre Centre Mèdic!

La entrada Presidenta de la Societat Espanyola d’Odonto-Estomatologia se publicó primero en Centre Mèdic Nen Déu.

]]>
https://centremedic.fundacionendeu.org/presidenta-de-la-societat-espanyola-dodonto-estomatologia/feed/ 0
Blanqueja les teves dents https://centremedic.fundacionendeu.org/blanqueja-les-teves-dents/ https://centremedic.fundacionendeu.org/blanqueja-les-teves-dents/#respond Mon, 20 Jan 2020 08:39:42 +0000 https://centremedic.fundacionendeu.org/?p=11931 Ara ja pots blanquejar les teves dents al Centre Mèdic Nen Déu. Demana cita al 934 35 68 86 o escriu-nos

La entrada Blanqueja les teves dents se publicó primero en Centre Mèdic Nen Déu.

]]>

Ara ja pots blanquejar les teves dents al Centre Mèdic Nen Déu.

Demana cita al 934 35 68 86 o escriu-nos

La entrada Blanqueja les teves dents se publicó primero en Centre Mèdic Nen Déu.

]]>
https://centremedic.fundacionendeu.org/blanqueja-les-teves-dents/feed/ 0
Prevenir és curar https://centremedic.fundacionendeu.org/prevenir-es-curar/ https://centremedic.fundacionendeu.org/prevenir-es-curar/#respond Thu, 07 Dec 2017 18:16:25 +0000 http://www.fundacionendeu.org/?p=2750/ Campanya de revisió odontològica als nens de l’Escola Nen Déu.

La entrada Prevenir és curar se publicó primero en Centre Mèdic Nen Déu.

]]>
Campanya de revisió odontològica als nens de l’Escola Nen Déu.

La entrada Prevenir és curar se publicó primero en Centre Mèdic Nen Déu.

]]>
https://centremedic.fundacionendeu.org/prevenir-es-curar/feed/ 0
Conferència del Doctor López https://centremedic.fundacionendeu.org/conferencia-doctor-lopez/ https://centremedic.fundacionendeu.org/conferencia-doctor-lopez/#respond Tue, 05 Dec 2017 17:00:56 +0000 http://www.fundacionendeu.org/?p=2861/ El Dr. López i el Dr. Corcuera a la Universitat de Sevilla on el Dr. López va impartir una conferència d'implants en el pacient discapacitat el passat 30 de novembre.

La entrada Conferència del Doctor López se publicó primero en Centre Mèdic Nen Déu.

]]>

El Dr. López i el Dr. Corcuera a la Universitat de Sevilla on el Dr. López va impartir una conferència d’implants en el pacient discapacitat el passat 30 de novembre.

La entrada Conferència del Doctor López se publicó primero en Centre Mèdic Nen Déu.

]]>
https://centremedic.fundacionendeu.org/conferencia-doctor-lopez/feed/ 0
Interessant seminari de reeducació oromaxil·lofacial https://centremedic.fundacionendeu.org/interessant-seminari-de-reeducacio-oromaxillofacial/ https://centremedic.fundacionendeu.org/interessant-seminari-de-reeducacio-oromaxillofacial/#respond Fri, 05 May 2017 17:00:59 +0000 http://www.fundacionendeu.org/?p=2299/ El seminari respon a una demanda important i creixent de reeducació oromaxil·lofacial especialitzada, segons els principis de Maryvonne Fournier, per part d'odontòlegs, ortodoncistes, oclusodoncistas, cirurgians maxil·lofacials, pneumòlegs, pediatres, geriatres, fisioterapeutes... Els objectius del seminari són: • Fer un examen diagnòstic de fisioteràpia especialitzat en oromaxil·lofacial. • Comunicació amb els prescriptors en un llenguatge específic i [...]

La entrada Interessant seminari de reeducació oromaxil·lofacial se publicó primero en Centre Mèdic Nen Déu.

]]>
El seminari respon a una demanda important i creixent de reeducació oromaxil·lofacial especialitzada, segons els principis de Maryvonne Fournier, per part d’odontòlegs, ortodoncistes, oclusodoncistas, cirurgians maxil·lofacials, pneumòlegs, pediatres, geriatres, fisioterapeutes…

Els objectius del seminari són:

• Fer un examen diagnòstic de fisioteràpia especialitzat en oromaxil·lofacial.
• Comunicació amb els prescriptors en un llenguatge específic i adaptat.
• Establir un pla de tractament de reeducació.
• Saber establir les relacions entre la llengua, les dismorfosis facials, els problemes dentals, la ventilació, els problemes ORL crònics, les ATM i la postura global del cos.
• Dominar els diferents exercicis i saber-los escollir, ensenyar-en progressió i adaptar-los al pacient.
• Autonomitzar al pacient (educació terapèutica) fins a obtenir un automatisme de la postura lingual en repòs, de les pràxies linguals i ventilatòries.

Descarregar programa del seminari

La entrada Interessant seminari de reeducació oromaxil·lofacial se publicó primero en Centre Mèdic Nen Déu.

]]>
https://centremedic.fundacionendeu.org/interessant-seminari-de-reeducacio-oromaxillofacial/feed/ 0
Nova zona infantil als consultoris mèdics https://centremedic.fundacionendeu.org/nova-zona-infantil-als-consultoris-medics/ https://centremedic.fundacionendeu.org/nova-zona-infantil-als-consultoris-medics/#respond Fri, 24 Mar 2017 09:00:16 +0000 http://www.fundacionendeu.org/?p=2425/ De forma recent hem creat un nou espai per als més petits en els nostres consultoris mèdics.

La entrada Nova zona infantil als consultoris mèdics se publicó primero en Centre Mèdic Nen Déu.

]]>

De forma recent hem creat un nou espai per als més petits en els nostres consultoris mèdics.

La entrada Nova zona infantil als consultoris mèdics se publicó primero en Centre Mèdic Nen Déu.

]]>
https://centremedic.fundacionendeu.org/nova-zona-infantil-als-consultoris-medics/feed/ 0
Visita del Doctor Torruella https://centremedic.fundacionendeu.org/visita-del-doctor-torruella/ https://centremedic.fundacionendeu.org/visita-del-doctor-torruella/#respond Thu, 16 Feb 2017 09:00:56 +0000 http://www.fundacionendeu.org/?p=2341/ El Dr. Torruella ens va venir a veure el dia de la festa de la Candelera als seus 91 anys d'edat. El Doctor va estar visitant al nostre dispensari com neuròleg fins als 85 anys.

La entrada Visita del Doctor Torruella se publicó primero en Centre Mèdic Nen Déu.

]]>
El Dr. Torruella ens va venir a veure el dia de la festa de la Candelera als seus 91 anys d’edat.
El Doctor va estar visitant al nostre dispensari com neuròleg fins als 85 anys.

Visita del Doctor Torruella

La entrada Visita del Doctor Torruella se publicó primero en Centre Mèdic Nen Déu.

]]>
https://centremedic.fundacionendeu.org/visita-del-doctor-torruella/feed/ 0
Oferta especial en neteges dentals https://centremedic.fundacionendeu.org/oferta-especial-en-neteges-dentals/ https://centremedic.fundacionendeu.org/oferta-especial-en-neteges-dentals/#respond Wed, 15 Feb 2017 12:16:13 +0000 http://www.fundacionendeu.org/?p=2428/ En el nostre dispensari hem creat una oferta especial per als nostres pacients: Neteges dentals per només 30 euros (oferta vàlida fins al 31 de març del 2017). Si l'oferta és del seu interès, si us plau truqui al telèfon 93 435 68 86 per poder concertar la visita.

La entrada Oferta especial en neteges dentals se publicó primero en Centre Mèdic Nen Déu.

]]>

En el nostre dispensari hem creat una oferta especial per als nostres pacients: Neteges dentals per només 30 euros (oferta vàlida fins al 31 de març del 2017).

Si l’oferta és del seu interès, si us plau truqui al telèfon 93 435 68 86 per poder concertar la visita.

La entrada Oferta especial en neteges dentals se publicó primero en Centre Mèdic Nen Déu.

]]>
https://centremedic.fundacionendeu.org/oferta-especial-en-neteges-dentals/feed/ 0